Reparatie

De schoenmakerij repareert al uw schoenen en lederwaren veelal binnen enkele uren. Ingrijpende herstelwerkzaamheden kunnen iets langer duren. Vooraf ontvangt u van ons een schriftelijke en duidelijke prijsopgave van de uit te voeren reparatie. Op deze bevestiging vindt u tevens de verwachte dag en tijd waarop uw reparatie gereed is.

Wij gaan zorgvuldig om met uw schoenen en overige lederwaren. Om misverstanden te voorkomen kunt u uw gerepareerde spullen uitsluitend met bon ophalen. Vooraf betalen hoeft niet. U betaalt pas zodra u uw lederwaren weer komt halen.

Schoenmakers Gilde
Schoenmakers Gilde Hafkamp Schoenenservice is lid van het Schoenmakers Gilde. Goedgekeurde schoenmakers voldoen aan de door de stichting opgelegde kwaliteitseisen. Hierdoor bent u bij Hafkamp verzekerd van een deskundige reparatie met originele materialen van onder andere Van Lier, Van Bommel en AvanG. Het gebruik van deze materialen is exclusief voorbehouden aan Gildeleden. Wij worden regelmatig herkeurd om de continuïteit van reparaties te waarborgen. Daarnaast is het laten repareren van uw schoenen bij een Gildelid milieuvriendelijk, omdat uw schoenen langer meegaan.